Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

Από Δευτέρα το σκάνδαλο

Από εβδομάδα τα νεότερα έτσι μας είπε χθες ο Κ Χατζηνικολάου στην εκπομπή ‘’ Πρόσωπο με Πρόσωπο’’ . Το τελευταίο καιρό μας μιλάνε για σκάνδαλο στο Τοπλού, ‘’Tο Βατοπέδι της Κρήτης’’. Άραγε έτσι είναι τα πράγματα. Υπάρχει άραγε σκάνδαλο; Ας δούμε την άλλη εβδομάδα , γιατί χθες δεν είδαμε σκάνδαλο. Ο χρόνος που αφιέρωσε ο Κ. Χατζηνικολάου ήταν παρά πολύ λίγος , μόλις 20 λεπτά. και σκάνδαλο δεν υπάρχει, κατά την γνώμη μου. Είδαμε το Κ. Σαχίνη από την εφημερίδα ‘’Νέα Κρήτη ‘’ και το Κ Ανυψητάκη που είναι νομαρχιακός σύμβουλος, να είναι έτοιμη να μιλήσουν για σκάνδαλο, μάλλον δεν πρόλαβαν . Γνωρίζουμε ότι ο Κ. Ανυψητάκης είναι αντίθετος από την αρχή με την επένδυση στο Τοπλού και καλά κάνει .
Άλλο είναι να διαφωνούν κάποιοι για τη επένδυση, και άλλο να λεμέ για σκάνδαλο. Σίγουρα μια τέτοια επένδυση, θα σκοτώσει την παρθένα φύση και θα αλλάξει το τοπίο. Σε αυτό συμφωνώ και επαυξάνω.

Πάντως ο Κ Χατζηνικολάου χθες από την εκπομπή του αναφέρθηκε στην ιστορία της συμφωνίας. Έβγαλε στον αέρα μια επιστολή ,που είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα Νέα Κρήτη (η επιστολή δημοσιεύτηκε στις 18/10), που αναφέρει ότι ο Αναστάσιος Πάλλης, το 1998, γίνεται αποδέκτης επιστολής με αποστολέα τον Εφραίμ, στην οποία τον ευχαριστεί «μετά βαθείας τιμής και ευγνωμοσύνης» για την προώθηση «των οικονομολογικών και διαχειριστικών υποθέσεων» της μονής εκείνη την εποχή. Την ίδια ακριβώς περίοδο εμφανίζεται στο μετοχολόγιο της Αγγλικής εταιρείας «Loyalward Limited» που ενοικίασε τη Μονή Τοπλού, να κατέχει 18.600 μετοχές.
Καλό θα ήταν σε εκπομπές που έχουν καταγγελτικό χαρακτήρα να υπάρχει και ο αντίλογος , η άλλη γνώμη βρε αδελφέ. Έτσι δεν είναι;
Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger