Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Κοινοβουλευτική δραστηριότητα του κ. Καρχιμάκη

Ο Βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτώ του Νομού Λασιθίουν:



• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Τουρισμού μετά από Υπόμνημα του Συλλόγου Φίλων Ανώτερων και Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του Δήμου Αγ. Νικολάου που αναφέρεται σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΣΤΕΑΝ και τις προτάσεις του Συλλόγου για την επίλυσή τους.

• Αναφορά στην Υπουργό Απασχόλησης σχετικά με τη λύση στα προβλήματα των γιατρών και των Ασφαλισμένων του ΤΑΞΥ που προέκυψαν μετά την ενοποίηση με το ΙΚΑ.

• Αναφορά στους Υπουργούς Απασχόλησης και Υγείας, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα φαρμακεία και οι ασφαλισμένοι λόγω αδυναμίας των ασφαλιστικών φορέων να εξοφλήσουν τιμολόγια για φαρμακεία που χορηγήθηκαν σε ασφαλισμένους.

• Αναφορά για τους Υπουργούς Οικονομίας και ΠΕΧΩΔΕ, σχετικά με προβλήματα που έχουν ανακύψει με δικαιούχους αποζημιώσεων για απαλλοτριώσεις που έγιναν για την κατασκευή του ΒΟΑΚ στο τμήμα Χαμέζι-Σητεία.

• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Υγείας σχετικά με τις ανησυχίες που εκφράστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγ. Νικολάου, για τις ελλείψεις του προσωπικού, τις καθυστερήσεις των εργασιών της Β’ φάσης, τηv καθυστέρηση έγκρισης του οργανισμού του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου κλπ.

• Αναφορά για τους κ.κ. Υπουργούς Εσωτερικών, ΠΕΧΩΔΕ, Οικονομίας και Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με την καθυστέρηση που παρατηρείται στις διαδικασίες αποζημιώσεων στους αγρότες της περιοχής Καλόγερων Ιεράπετρας, εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε καταστρέφοντας θερμοκήπια, αρδευτικά δίκτυα, ελαιόδενδρα, οικόσιτα ζώα, αγροτικά μηχανήματα κλπ.

• Αναφορές για την Υπουργό Απασχόλησης μετά από αιτήματα πολιτών που αφορούν τις καθυστερήσεις στην καταβολή των συνταξιοδοτικών τους δικαιωμάτων από τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger