Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Ορκωμοσία νέου Νομαρχιακού συμβούλου

Ορκίστηκε ενώπιον του νομάρχη Λασιθίου Σήφη Αναστασάκη και του Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου Νίκου Πάγκαλου ορκίστηκε, σήμερα, ως μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, ο Μανώλης Γιανναδάκης, συμπληρώνοντας, έτσι, μετά την ανάληψη των νομαρχιακών καθηκόντων από τον κ. Σήφη Αναστασάκη, τον προβλεπόμενο αριθμό συμβούλων του πλειοψηφούντος συνδυασμού Λασίθι- Κοινωνία Πολιτών.

Ο Νομάρχης και ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου του ευχήθηκαν καλή δύναμη και εποικοδομητική συμβολή στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου. Ο κ. Γιανναδάκης, με τη σειρά του, δήλωσε ότι θα διαθέσει όλες του τις δυνάμεις, συμβάλλοντας, μαζί με τους συναδέλφους του, στην υλοποίηση των  προγραμματικών δεσμεύσεων της παράταξης.    

 

Ο κ. Γιανναδάκης Εμμανουήλ Γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο το 1958. Μεγάλωσε στην Πρίνα και εκεί τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο. Φοίτησε στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Αγίου Νικολάου. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Ζει μόνιμα και εργάζεται στον Άγιο Νικόλαο ως δημόσιος υπάλληλος. Διετέλεσε διαιτητής Α´ κατηγορίας από το 1993 μέχρι το 2003. Από τότε και μετά είναι καθηγητής διαιτησίας ποδοσφαίρου και παρατηρητής εθνικής, πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λασιθίου και αρχιδιαιτητής στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger