Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Φωτογραφικό Λεύκωμα για τη Σητεία: Εκπληκτική η νέα έκδοση του ΟΑΣ

Μια καταπληκτική δουλειά του φωτογράφου Μανώλη Τσαντάκη εξέδωσε ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σητείας (ΟΑΣ) και παρουσιάζει μέσα από μια πολύ καλή ποιότητα φωτογραφικού υλικού, μέσα από καλλιτεχνική προσέγγιση δίδει εικόνες της καθημερινής ζωής των χωριών της Επαρχίας Σητείας αλλά και της πόλης. Οι δήμοι της περιοχής εμπιστεύτηκαν το καλλιτεχνικό ένστικτο του Μανώλη Τσαντάκη και μέσα από τη χρηματοδότηση εθνικών πόρων και του Ευρωπαϊκού Γεωργικού Ταμείου Προσανατολισμού & Εγγυήσεων- προσανατολισμού στο πλαίσιο του ΠΕΠ Κρήτης 2000-2006 ΑΞΟΝΑΣ 5 Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου (Ο.Π.Α.Α.Χ.) μέτρο 5.5.

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια η επαρχία Σητείας έχει ουσιαστικά ανύπαρκτη δράση στα ζητήματα εκδόσεων προβολής τουριστικού υλικού και ο ΟΑΣ είναι ο μοναδικός οργανισμός που κάνει μια μικρή προσπάθεια. Τον τελευταίο καιρό ο ΟΑΣ έχει αναδείξει σημαντικότατη δράση και όλο και περισσότερο αναδεικνύει πράγματα προβάλλοντας την επαρχεία μας στο σύνολό της.

Ευχόμαστε αυτ'η η καλή προσπάθεια να συνεχίσει και να δούμε καινούριες προσπάθειες στα πλαίσια την ανάπτυξης του πολιτισμού αλλά και της τουριστικής προβολής του τόπου μας.

Γ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger