Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-Υπουργείο Εθνικής Άμυνας-Επίσκεψη κ. Πλακιωτάκη σε ΝΝΑ και ΓΝΑ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης επισκέφθηκε σήμερα το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (Ν.Ν.Α), καθώς επίσης συνοδευόμενος από τον Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχο κ. Ιωάννη Γιάγκο το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (Γ.Ν.Α), όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και ασθενείς.

Ο κ. Πλακιωτάκης δήλωσε ότι «βρίσκομαι σήμερα εδώ προκειμένου να ανταλλάξω ευχές με το προσωπικό και τους νοσηλευόμενους ενόψει των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων και να τους ευχηθώ ό,τι καλύτερο για το Νέο Έτος. Σε μια εποχή, όπου αξίες και ιδανικά αμφισβητούνται, νιώθω ιδιαίτερη τιμή που ανήκω στην Πολιτική Ηγεσία μιας μεγάλης οικογένειας, η οποία -κατά κοινή ομολογία- διακρίνεται».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών από τα στρατιωτικά νοσοκομεία προς τους στρατευμένους, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειές τους, προσθέτοντας ότι «γίνονται ενέργειες περαιτέρω αναβάθμισης των υλικοτεχνικών υποδομών τους, ώστε να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα, όπως χαρακτηριστικά έγινε στο 251 ΓΝΑ κατά το 2008, προσπάθεια που συνεχίζεται, ενώ, επίσης, το 2009 θα εκσυγχρονιστούν τα χειρουργεία του, για να ανταποκρίνονται πλήρως στις όλο και αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις».

Ακόμη, ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε ότι σημαντική εξέλιξη είναι «η ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού των νοσοκομείων με την πρόσληψη Επαγγελματιών Οπλιτών (Επ.Οπ) με σχετικές ειδικότητες».

Γραφείο Τύπου Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας

κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger