Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Γ.Γ. Περιφέρειας Κρήτης Κ. Σεραφείμ Τσόκα

Στο κατώφλι του νέου χρόνου απευθύνω προς όλες και όλους τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, δύναμη, δημιουργία και προκοπή .
Κάθε νέα χρονιά που ανατέλλει, μας γεμίζει με αισιοδοξία και ελπίδα γιατί σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα αρχή.
Από την πλευρά μας ως Περιφέρεια Κρήτης καταβάλομε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις για μια πιο δυναμική πορεία του νησιού στη νέα εποχή.
Το 2008 ήταν ένα ακόμη έτος δημιουργικής πορείας με ορατά αποτελέσματα σ όλους τους τομείς.
Από το ΠΕΠ Κρήτης ολοκληρώσαμε τα τελευταία χρόνια πάνω από 3.500 έργα ενώ άλλα 1.200 έργα μέσω του προγράμματος Θησέας προχωρούν στο νησί .Την ίδια ώρα τα τομεακά των υπουργείων δίνουν μια νέα πνοή σ όλους τους τομείς της Κρήτης.
Έτσι η σύγχρονη πραγματικότητα της Κρήτης παρουσιάζει μια εικόνα ανάπτυξης με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, με σεβασμό στις παραδόσεις του τόπου μας, μια πραγματικότητα για την οποία είμαστε υπερήφανοι και δεσμευόμαστε να τη διατηρήσουμε.
Τώρα το Γ΄ ΚΠΣ κλείνει και η Κρήτη είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει το ΕΣΠΑ και να αξιοποιήσει όλους τους διαθέσιμους πόρους για να επιτύχει τη μέγιστη δυνατή ανάπτυξη.
Συνεχίζουμε και το 2009 με προγραμματισμό και σχεδιασμό βελτιώνοντας την καθημερινότητά μας. Η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη παραμένει ένας απ τους πρωταρχικούς μας στόχους.
Με βάση τις κυβερνητικές επιλογές , προχωράμε για την κατάκτηση της προοπτικής. Προβλήματα υπάρχουν πολλά λόγω της κρίσης, αλλά αυτά δεν πρέπει να μας κάνουν απαισιόδοξους. Οι αγώνες για δημιουργία και καλύτερες μέρες, είναι στοιχεία που σηματοδοτούν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.
Ενωμένοι πάντα και με στόχο να πετύχουμε όλα αυτά που έχουμε σχεδιάσει για το κοινό μας μέλλον, ας είναι το 2009 χρόνος ειρηνικός και δημιουργικός για μας και τα παιδιά μας. Ένας χρόνος γεμάτος ελπίδα και όραμα κυρίως για τη νέα γενιά .

Καλή Χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger