Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Μήνυμα του Νομάρχη Λασιθίου Σήφη Αναστασάκη για τον καινούργιο χρόνο

Εύχομαι η ανατολή του νέου χρόνου να φέρει ένα δίκαιο και ειρηνικό 2009 για όλο τον κόσμο, που δοκιμάζεται αυτές της μέρες από την οικονομική κρίση αλλά και τον πόλεμο στην δική μας την γειτονιά Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, έχουμε, πράγματι, ανάγκη από κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη ανάμεσα στους πολίτες, γατί μόνον μέσα από την συλλογική αποδοχή των πανανθρώπινων αξιών θα ενισχύσουμε την ελπίδα για καλύτερες ημέρες.

Με δεδομένες τις οικονομικές δυσκολίες και τις επιπτώσεις στην απασχόληση και τα εισοδήματα, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία η προώθηση από την πολιτεία αποκεντρωμένων πολιτικών που θα ενισχύσουν την αυτοδιοίκηση και θα έχουν ως στόχο την στήριξη των μικρομεσαίων, των αγροτών, των χαμηλόμισθων και των ανέργων. Φίλες και φίλοι. Έχοντας εμπιστοσύνη στις αστείρευτες δυνάμεις των πολιτών του νομού μας, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι μπορούμε όλοι μαζί, αθροίζοντας δυνάμεις πέρα από μικροκομματικές αντιπαραθέσεις, να προωθήσουμε τον ένα και μοναδικό στόχο, να φέρουμε μπροστά το Νομό Λασιθίου και να του δώσουμε την θέση που του ανήκει μέσα στο οικονομικό και πολιτισμικό γίγνεσθαι της νέας εποχής που διανύουμε.

Η ενότητα και η σύμπνοια μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία της συλλογικής μας αξίωσης για το Λασίθι της προκοπής και της προόδου. Κλείνοντας, θα ήθελα να δεχθείτε τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για υγεία, προσωπική ευτυχία και προπάντων αγάπη. Εύχομαι, επίσης, τούτη η χρονιά, παρά τις όποιες δυσκολίες, να είναι γόνιμη και δημιουργική, ιδιαίτερα για τη νέα γενιά, έτσι ώστε ν’ ανθίσει, μαζί με τα χαμόγελά τους, και πάλι η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger