Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Μήνυμα Δημάρχου Σητείας για την Πρωτοχρονιά

Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Κουρουπάκης απήυθυνε μήνυμα στους δημότες της Σητείας για την Πρωτοχρονιά.

« Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

Η διαδοχή του παλιού από το καινούργιο εμπεριέχει την προσδοκία, την αισιοδοξία, την ελπίδα για το μέλλον.

Καλωσορίζοντας το νέο χρόνο εύχομαι σε όλους Υγεία, Δύναμη, Δημιουργία. Για τη Σητεία και το Δήμο ολόκληρο , εύχομαι το 2009 να είναι χρόνος- ορόσημο, χρόνος επιτυχιών, χρόνος κατακτήσεων και απόκτησης όλων όσα δικαιούται με τη συνεργασία και τη σύμπνοια όλων των φορέων.

Ο χρόνος που φεύγει μας αφήνει εμπειρίες και γνώσεις . Τα γεγονότα που συνέβησαν το 2008 διαμόρφωσαν ένα νέο διεθνές περιβάλλον. Το 2009 θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα αποτελέσματα και τις καταστάσεις των γεγονότων αυτών. Στεκόμαστε μπροστά του αισιόδοξοι και έτοιμοι για νέες προσπάθειες που θα έχουν ως αποτέλεσμα μια κοινωνία ευημερίας, προκοπής και ίσων ευκαιριών για όλους . Χάρη στην έγκαιρη προετοιμασία μας, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε με αξιώσεις στις απαιτήσεις του μέλλοντος, ώστε να πετύχουμε την οριστική άρση της περιφερειακής απομόνωσης και υπανάπτυξης.

Από την πλευρά μας, να είστε σίγουροι ότι και τη νέα χρονιά θα ανταποκριθούμε στο χρέος μας, με κοινωνική αλληλεγγύη, με σεβασμό στον κάθε πολίτη και πάντα με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον.

Όμως, θα πρέπει να πειστούν και αυτοί που διαμορφώνουν το μέλλον των ανθρώπων με τις πολιτικές τους επιλογές , ότι δεν μπορούν να συντηρούν και να γιγαντώνουν ένα σύστημα που παράγει φτώχεια, αδικία, ανασφάλεια, πολέμους και κοινωνική ανισότητα.

Φίλες και φίλοι,

Έχοντας εμπιστοσύνη στη δημιουργική διάθεση των δημοτών μας, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι μπορούμε όλοι μαζί να προωθήσουμε τον στόχο μας να δώσουμε στο Δήμο Σητείας τη θέση που του ανήκει, μέσα στο ευρύτερο οικονομικό και κοινωνικό πλαίσιο καθώς και την προοπτική που του αξίζει.

Έχουμε υποχρέωση προς τον τόπο, για όλους εμάς και για τις γενιές που θα ακολουθήσουν.

Και πάλι ευχές από καρδιάς για ένα χρόνο γεμάτο από ευχάριστα γεγονότα.

Με πολλές προσδοκίες για υγεία και επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Με περισσότερα χαμόγελα και ευτυχία για τους πολίτες του Δήμου μας, για τα παιδιά, για τον κόσμο όλο! Καλή χρονιά ».

Γραφείο Τύπου Δήμου Σητείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger