Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Επίσκεψη του κ. Γιάννη Πλακιωτάκη στην Κω.

O Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης μαζί με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιάννη Βαληνάκη επισκέφθηκαν σήμερα στην Κω το Στρατηγείο της 80 ΑΔΤΕ, τα φυλάκια «Φωκάς» και «Σύμπετρο», καθώς και τον 5ο Σταθμό Αναφοράς και τον εκεί Ναυτικό Σταθμό.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πλακιωτάκης ανέφερε ότι «βρίσκομαι σήμερα εδώ, συνεχίζοντας τον κύκλο των επισκέψεών μου σε μονάδες και σχηματισμούς σε όλη την Επικράτεια, προκειμένου να ενημερωθώ για τις δραστηριότητες της 80 ΑΔΤΕ και να βρεθώ δίπλα σε στελέχη και στρατευσίμους, για να δω από κοντά πως έχουν τα πράγματα και να ακούσω τους προβληματισμούς τους. Άλλωστε ιδιαίτερα ενόψει των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων πρέπει τόσο η Πολιτική, όσο και η Στρατιωτική Ηγεσία να είναι κοντά σε ανθρώπους που εργάζονται, συχνά μακριά από τις οικογένειές τους και υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, και να τους μεταφέρουν ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλο τον ελληνικό Λαό»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το μήνυμα της κοινής παρουσίας των υφυπουργών Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, ο κ. Πλακιωτάκης επισήμανε ότι «άμυνα και εξωτερική πολιτική είναι οι δυο όψεις ενός κοινού νομίσματος» προσθέτοντας ότι «δε νοείται αμυντική πολιτική δίχως διπλωματία ούτε φυσικά το αντίστροφο. Γι’αυτό άλλωστε η συνεργασία ανάμεσα στα δυο υπουργεία είναι στενή.»

Γραφείο Τύπου Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας

κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger