Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Συνεδριάζει στο Ηράκλειο η ΟικοΚρήτη

Σε γενική καταστατική συνέλευση καλεί το Παγκρήτιο Δίκτυο Περιβαλλοντικών Οργανώσεων ΟικοΚρήτη όλους τους φορείς που δραστηριοποιούνται στην Κρήτη και έχουν σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.
Στη συνέλευση θα γίνει η εγγραφή των φορέων, θα εγκριθεί το καταστατικό και θα γίνει ψηφοφορία για την ανάδειξη προσωρινής Γραμματείας. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στον υπεύθυνο της Οργανωτικής Επιτροπής στο 6977471845.

Το Δίκτυο "ΟικοΚρήτη" είναι το κοινό όργανο των περιβαλλοντικών οργανώσεων της Κρήτης, ξεκίνησε τη δράση του το 2001 και εκτός των άλλων συντηρεί τον ιστότοπο www.ecocrete.gr και εκδίδει την εφημερίδα "Φουρόγατος". Στο Δίκτυο συμμετέχουν σήμερα οι οργανώσεις (από δυτικά προς ανατολικά): Οικολογική Πρωτοβουλία Χανίων, Εταιρία Προστασίας Λευκών Όρεων «Η Μαδάρα», Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ρεθύμνου, Οικολογική Πρωτοβουλία δήμου Φοίνικα, Οικολογική Ομάδα Ψηλορείτη, Οικολογική Παρέμβαση Ηρακλείου, Σύλλογος Προώθησης ΑΠΕ και Επίλυσης Ενεργειακού Κρήτης, Κίνηση Πολιτών Μεσαράς Για Το Περιβάλλον, Σύνδεσμος Γουβών «Ανάπτυξη και Περιβάλλον», Περιβαλλοντικός Σύλλογος δήμου Βιάννου, Οικολογική Ομάδα Ιεράπετρας, Οικολογική Πρωτοβουλία Ορεινού δήμου Μακρύ Γιαλού, Οικολογική Ομάδα Σητείας και Περιβαλλοντικός Σύλλογος δήμου Ιτάνου. Περισσότερα...

Πηγή:Agronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger