Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Τριήμερο θεάτρου στη Σητεία

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Σητείας 'Χριστούγεννα- Πρωτοχρονιά στη Σητεία' θα πραγματοποιηθούν δυο θεατρικές παραστάσεις. Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στο Πολύκεντρο και ώρα 20.30μ.μ. θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση ‘' Ο Τέλειος Εραστής ‘' του Νηλ Σάϊμον με τους Θεοφανία Παπαθωμά και Πασχάλη Τσαρούχα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους . Τρεις ξεκαρδιστικές ιστορίες, μια κωμωδία, με φόντο τη Ν.Υόρκη . Ο Νιλ Σάιμον δημιούργησε τέσσερις ήρωες ακραίους, όχι όμως καρικατούρες. Τέσσερις καθημερινούς ανθρώπους, αναγνωρίσιμους που ζούνε δίπλα μας και μπορείς να τους συναντήσεις ανά πάσα στιγμή. Μέσα από την απελπισία τους και το αδιέξοδο, καταφέρνει και βγάζει άφθονο γέλιο, θυμίζοντάς μας πόσο αστείοι είμαστε, όταν πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό. Αριστοτεχνικά δουλεμένοι διάλογοι, κορυφώνουν με μαθηματική ακρίβεια το θέμα, κι ο θεατής δεν παίρνει ανάσα.
Την πέμπτη και την παρασκευή 18 & 19 Δεκεμβρίου στο Πολύκεντρο και ώρα 9-11 πμ & 11-13πμ. Η θεατρική καλλιτεχνική ομάδα ‘’ Λώτινος Ήλιος’’ Παρουσιάζει την οικολογική θεατρική παράσταση ‘’ Το τραγούδι της Γης ‘’.
«ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΓΗΣ» είναι μια καλοδουλεμένη παράσταση, υψηλής αισθητικής, όπως όλες οι παραγωγές της θεατρικής ομάδας «Λώτινος Ήλιος». Παρουσιάζονται δεκαοχτώ ήρωες με εντυπωσιακά κοστούμια και μάσκες ενώ χρησιμοποιούνται και στοιχεία από το μαγευτικό θέατρο σκιών. Η μουσική είναι εξαιρετική ενώ τα τραγούδια και οι χορογραφίες χαρίζουν επιπλέον ρυθμό και ζωή. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία άκρως ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική παράσταση που έχει ως στόχο να αφυπνίσει την οικολογική τους συνείδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger