Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Ο Βουλευτής Λασιθίου κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές

• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Ανάπτυξης μετά από Υπόμνημα του Δήμου Αγ. Νικολάου για αναπτυξιακές πρωτοβουλίες του Δήμου που είναι ανάγκη να ενταχθούν χρηματοδοτικά στο ΕΣΠΑ 2007-2013.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Παιδείας μετά από υπόμνημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Αγ. Νικολάου σχετικά με τα προβλήματα που δημιούργησε η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να αλλάξει τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά και το δείκτη μάζας σώματος των υποψηφίων στις στρατιωτικές σχολές καθώς και η αλλαγή κάποιων Στρατιωτικών Σχολών να ενταχθούν στο 2ο και 4ο Επιστημονικό Πεδίο αντί του 4ου και 5ου που εντάσσονταν μέχρι και σήμερα αφού καλούνται να αλλάξουν προσανατολισμό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Πολιτισμού σχετικά με τον εκσυγχρονισμό των Μουσείων με την παράλληλη στελέχωσή τους με εξειδικευμένο προσωπικό και την ανάδειξη των μνημείων του Νομού Λασιθίου.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Υγείας μετά τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου με βασικά τους αιτήματα μεταξύ άλλων τη διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα του Ε.Σ.Χ., την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας, τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και την αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.
Σχόλιο: Στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίου Νικολάου δημοσιεύουμε όλα
τα Δελτία Τύπου που λαμβάνουμε και έχουν σχέση με την πόλη του Αγίου Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger