Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Συνάντηση για το αλιευτικό καταφύγιο


Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Δήμο Μακρύ Γιαλού συνάντηση του Δημάρχου Μακρύ Γιαλού, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη με τον Λιμενάρχη Ιεράπετρας, κ. Ρασούλη, τον Λιμενάρχη Αγίου Νικολάου, κ. Μελισσουργάκη και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, κ. Δανδουλάκη

Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αλιευτικό καταφύγιο, ενώ ακολούθησε και επίσκεψη στο χώρο του αλιευτικού καταφυγίου, όπου παραβρέθηκαν και οι αλιείς της περιοχής.

Συγκεκριμένα τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η απάμμωση του λιμανιού, η τοποθέτηση ηλεκτρικού δικτύου για την εξυπηρέτηση των σκαφών και η τοποθέτηση δικτύου ύδρευσης.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Μακρύ Γιαλού «το αλιευτικό καταφύγιο εξυπηρετεί τις ανάγκες πολλών αλιέων της περιοχής. Υπάρχει η ανάγκη να οργανωθεί κατάλληλα προκειμένου να μπορεί να υποστηρίξει τις αλιευτικές δραστηριότητες. Εμείς από την πλευρά μας καταβάλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου σύντομα να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και οι αλιείς να μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες τους. Πρέπει να γνωρίζουν ότι ο δήμος Μακρύ Γιαλού είναι κοντά τους και στηρίζει τον κλάδο τους σε οτιδήποτε χρειαστεί».

Από τη μεριά του ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Δανδουλάκης ανέφερε ότι θα στηρίξει το αλιευτικό καταφύγιο και τις όποιες προσπάθειες για την οργάνωσή του και ότι είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί τόσο με το Δήμο όσο και με τη Νομαρχία προκειμένου να επιλυθούν γρήγορα τα σημερινά προβλήματα.

Τέλος ο Δήμαρχος, κ. Καλαντζάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Λιμενάρχη Ιεράπετρας, το Λιμενάρχη Αγίου Νικολάου, καθώς και τον πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου Αγίου Νικολάου για το ενδιαφέρον που έδειξαν για το αλιευτικό καταφύγιο Μακρύ Γιαλού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger