Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Συλλήψεις στο Νομό Λασιθίου

Σε εφτά συλλήψεις συνολικά προέβη το περασμένο διήμερο, Πέμπτη και Παρασκευή, η Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου στην ευρύτερη περιοχή. Συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Κίνας. Οι τέσσερις άνδρες είχαν στην κατοχή τους και είχαν εκθέσει σε πάγκους προς πώληση τριάντα έξι αεροβόλα όπλα και πιστόλια. Τα συγκεκριμένα αντικείμενα εμπίπτουν στο νόμο περί όπλων και μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, τόσο στους χρήστες, όσο και στους παρευρισκόμενους πλησίον τους, καθότι λειτουργούν με συμπιεσμένο αέρα και εκτοξεύουν με δύναμη σφαιρίδια από πλαστική και μεταλλική ύλη. Όλα τα αεροβόλα όπλα και πιστόλια κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Λασιθίου.

Επίσης, την ίδια μέρα συνελήφθη από άνδρες του ΤΑΕ Λασιθίου μία κτηνοτρόφος στην τοποθεσία «Σκοπέλι» του δήμου Λευκής, γιατί η ίδια δήλωσε αδυναμία συγκέντρωσης του ποιμνίου της για έλεγχο και καταμέτρηση, ενώ άνδρες του Αστυνομικούς Τμήματος Σητείας συνέλαβαν έναν ημεδαπό, ο οποίος οδηγούσε μια δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας του, στερούμενος όμως άδειας ικανότητας οδηγού. Για την ίδια παράβαση του ΚΟΚ συνελήφθη στην Ιεράπετρα ένας αλλοδαπός, από άνδρες της Τροχαίας Ιεράπετρας.
Στην Ιεράπετρα ένας αλλοδαπός υπήκοος του Πακιστάν συνελήφθη, γιατί κατείχε προς πώληση 167 κλεψίτυπους δίσκους εικόνας DVD, διαφόρων δημιουργών, ερμηνευτών και παραγωγών, οι οποίοι είχαν αναπαραχθεί παράνομα με αντιγραφή γνήσιων, χωρίς να φέρουν ταινίες ασφάλειας και γνησιότητας. Επιπλέον, ο ίδιος δεν είχε τιμολόγια αγοράς. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λασιθίου.
Ακόμη, στην Κάτω Ζάκρο συνελήφθησαν δυο ημεδαποί, γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς να έχουν την απαραίτητη άδεια ιδρύσεως και λειτουργίας της αρμόδιας αρχής. Επίσης, χθες τα ξημερώματα συνελήφθη ένας ημεδαπός στην Ιεράπετρα, καθώς είχε επιτρέψει την είσοδο ανηλίκου σε κατάστημα μπαρ και την κατανάλωση από αυτόν οινοπνευματωδών ποτών. Περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger