Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Φάρσα για Βόμβα στο Βιτσέντζος Κορνάρος

Ένα τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο πλοίο της ΛΑΝΕ «Βιτσέντζος Κορνάρος» που τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν φάρσα, είχε σαν αποτέλεσμα να καθυστερήσει τον απόπλου για τρεις περίπου ώρες.
Το περιστατικό σημειώθηκε την Δευτέρα του Πάσχα στο πλοίο που ήταν αγκυροβολημένο στη μαρίνα Ρεθύμνου, όταν δέκα λεπτά πριν τις 7 το απόγευμα που ήταν προγραμματισμένη η αναχώρηση του «Βιτσέντζος Κορνάρος» για το δρομολόγιο Ρέθυμνο-Κύθηρα-Πειραιάς, άγνωστο άτομο τηλεφώνησε στο Λιμεναρχείο Ρεθύμνου και ανέφερε ότι στο πλοίο είχε τοποθετηθεί βόμβα. ’μεσα έγινε η εκκένωση από τους 186 επιβάτες που είχαν επιβιβαστεί οι οποίοι παρέμειναν στο χώρο της μαρίνας για τρεις ώρες περίπου, μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τον ειδικό σκύλο και τον εκπαιδευτή του που ήρθαν από τα Χανιά.

Με το πέρας του εξονυχιστικού ελέγχου που διεξήχθη, έγινε η επιβίβαση των επιβατών καθώς αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για μία κακόγουστη φάρσα η οποία καθυστέρησε τον απόπλου και ταλαιπώρησε τους επιβάτες που έφτασαν στον προορισμό τους μετά τις 11 χθες το πρωί.

Πηγή:Ρεθεμιώτικα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger