Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Τα νέα για το νότιο Οδικό άξωνα.

Από την Δ/νση Ελέγχου Κατασκευής Έργων της Περιφέρειας Κρήτης ανακοινώθηκε ότι:
Στα πλαίσια ολοκλήρωσης του έργου « Οδικός Άξονας Ηράκλειο- Αγ.Δέκα-Βιάννος-Ιεράπετρα: 5ο ΥΠΟΕΡΓΟ – Βελτίωση της οδού από Χ.Θ. )+000 – Χ.Θ. 2+411, Νέα χάραξη οδού από Χ.Θ. 21+145 – Χ.Θ. 22+200 και κατασκευή κόμβων» αναδόχου
« ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.» σας πληροφορούμε ότι προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής του οδικού τμήματος Χ.Θ. 21+145 έως 22+200, που βρίσκεται πλησίον του οικισμού Αγ. Βαρβάρας, θα καταληφθεί μεγάλο μέρος της υφιστάμενης με αριθμό 97 Εθν. Οδού Ηρακλείου – Αγ. Γαλήνης.
Οι εργασίες κατασκευής του παραπάνω οδικού τμήματος θα αρχίσουν την Δευτέρα 27 Απριλίου 2009 και θα διαρκέσουν 40 ημέρες περίπου.
Κατά το χρονικό αυτό διάστημα η κυκλοφορία στην περιοχή θα διεξάγεται για τα οχήματα έως 5t μέσω του οδικού δικτύου Αγ. Θωμά – Πρεβελιανών – Μεγάλης Βρύσης, για βαρέα οχήματα άνω των 5t μέσω του Οδικού Άξονα Ηράκλειο-Παράκαμψη Αρχανών – Χουδέτσι – Παρθένι – Τεφέλι – Πραιτώρια – Ασήμι – Γκαγκάλες – Αγ. Δέκα- Μοίρες.

Σ.Σ. Ο Νότιος Άξονας δεν περιλαμβάνει αλήθεια τα χωριά μετά την Ιεράπετρα. Μάλλον πρέπει να το δουν καλύτερα το θέμα στην περιφέρεια γιατί όταν μιλούμε για νότιο Άξονα στην Επαρχία Σητείας αναφερόμαστε σε Χωριά όπως ο Κουτσουράς, ο Μακρύ Γιαλός κλπ με δυναμική πορεία ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger