Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Στο πλευρό των Κρητικών ο Νομάρχης Πειραιά

Σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου αναμένεται να επισκεφθεί την Κρήτη ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας, τον οποίο έχουν προσκαλέσει οι διοικήσεις των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων των τεσσάρων νομών του νησιού, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν από κοντά για τη συμπαράσταση του κατά τη διάρκεια των αγροτικών συλλαλητηρίων.
Ως γνωστό, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και ο απλός κόσμος του Πειραιά, συμπαραστάθηκαν στους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους της Κρήτης, όταν πραγματοποιούσαν επί δύο μέρες συλλαλητήριο στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας και ενώ οι δυνάμεις καταστολής τους χτυπούσαν αλύπητα. Οι αγρότες της Κρήτης σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη συμπαράσταση αυτή, έστειλαν ήδη ελαιόλαδο και κηπευτικά στην Νομαρχία Πειραιά, τα οποία παρέδωσε σε ιδρύματα. Επίσης, καλούν το Νομάρχη και τους συνεργάτες τους στην Κρήτη, προκειμένου να τους φιλοξενήσουν.
Συγκεκριμένα ο κ. Μίχας προσκεκλημένος από τις Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου θα επισκεφθεί την Κρήτη σήμερα για να παραστεί σε εκδήλωση που θα γίνει προς τιμήν του στις 8 μ.μ. στην κεντρική αίθουσα της Ένωσης Ηρακλείου. Ο κ. Μίχας θα φιλοξενηθεί από τους αγρότες σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου και θα τύχει της γνωστής, κρητικής φιλοξενίας. Αύριο Σάββατο θα γευματίσει σε παραδοσιακή ταβέρνα στον Πύργο Μονοφατσίου. Περισσότερα...

Πηγή:Agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger