Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Ξανά η GA Ferries στο παιχνίδι για τις άγονες γραμμές

Νέα δεδομένα για τις άγονες γραμμές δημιουργεί η συμμετοχή, τελικά, στο διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές του πρώην υπουργείου Αιγαίου πλοιοκτητριών εταιρειών του κ. Γεράσιμου Αγούδημου της GA Ferries.

O κ. Αγούδημος φαίνεται να επιχειρεί να ξανακερδίσει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων μηνών, καθώς, εκτός από την επιτυχή για αυτόν έκβαση της διαδικασίας ενστάσεων, εμφανίσθηκε, την προηγούμενη Παρασκευή, στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών ΣΑΣ , καταθέτοντας αιτήσεις ετήσιας ελεύθερης δρομολόγησης για όλα τα πλοία του.

Με χθεσινή απόφασή της, η Επιτροπή Ενστάσεων έκανε δεκτές τις ενστάσεις των εταιρειών «Ικαρία» (πλοιοκτήτριας του πλοίου «Ροδάθνη»), «Πάρος» (πλοιοκτήτριας του πλοίου «Μιλένα») και «Κάσος» (πλοιοκτήτριας του πλοίου «Μαρίνα»), δεχόμενη ότι από καμιά διάταξη Νόμου ούτε από Νομολογία και ούτε από την προκήρυξη προκύπτει ότι η θεώρηση της ΔΟΥ θα έπρεπε να έχει γίνει το πολύ ένα μήνα πριν από την υποβολή της προσφοράς τους.

Με βάση τα παραπάνω, ο κ. Αγούδημος δηλώνει «παρών» στο διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές αρμοδιότητας της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και, συγκεκριμένα, στις γραμμές:

-Ηράκλειο - Σητεία - Κάσος - Πηγάδια Καρπάθου - Ρόδος: ΑΝΕΚ «Πρέβελης» και «Ιεράπετρα» κατηγορία 5 για δύο χρόνια και «Κάσος» με το «Μαρίνα» κατηγορία 5 για ένα χρόνο. Περισσότερα...

Πηγή:Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger