Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Πασχαλινό μήνυμα Μιχάλη Καρχιμάκη

Αγαπητοί Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,

Για άλλη μια χρονιά συμμετέχουμε όλοι μας στη φετινή γιορτή του Πάσχα, παρά τις δυσμενείς συγκυρίες για τον κόσμο και τους ανθρώπους.
Η προσμονή, η ελπίδα, η ανιδιοτελής προσφορά, η αυτοθυσία, η αγάπη, είναι για άλλη μια φορά το κεντρικό μήνυμα της περιόδου.
Οι συμβολισμοί και οι αναφορές της Ανάστασης και του Πάσχα, αναδεικνύουν επίσης για άλλη μια φορά τον καθημερινό αγώνα του καθένα από μας για την κατάκτηση υγιών στόχων, την καλυτέρευση δηλαδή και της δικής μας ζωής αλλά και του συνόλου.
Όλα αυτά αν τα αντιληφθούμε σαν τα όπλα των ατομικών και των κοινωνικών μας αγώνων για μια κοινωνία δικαιοσύνης, ανθρωπιάς, ελπίδας και προόδου, τότε σίγουρα το νόημα των ημερών θα έχει χαράξει στην ψυχή και στη συνείδηση όλων μας, και αυτών που καθορίζουν τις τύχες του πλανήτη σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, αλλά και των απλών ανθρώπων, μια άλλη πορεία, ένα άλλο οδικό χάρτη με κεντρικό του στόχο την αλληλεγγύη και την ευημερία των πολλών.
Με τις σκέψεις αυτές, εύχομαι σε όλους τους Λασιθιώτες και τις Λασιθιώτισσες Καλό Πάσχα, με υγεία, πρόοδο, προκοπή και πίστη στις μικρές και μεγάλες ατομικές και συλλογικές υγιείς προσμονές και στοχεύσεις που ο καθένας από μας περιμένει, και που το αναστάσιμο μήνυμα μας διδάσκει ότι είναι εφικτές όσο οι ζωές του καθενός από εμάς διέπονται από ισχυρά ιδανικά Αγάπης, Προσφοράς και Ανθρωπιάς.

Χρόνια Πολλά
Καλή Ανάσταση




Μιχάλης Καρχιμάκης
Βουλευτής Λασιθίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger