Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Κέρδη της εταιρίας Κωτσόβολος από την αύξηση των καταστημάτων

Πολλές δημοσιεύσεις σήμερα στον οικονομικό τύπο της Αθήνας αναφορικά με την επέκταση του σε περισσότερα σημεία στην Ελλάδα και ειδικότερα αναφορές είχαμε για το κατάστημα της Σητείας. Αναδημοσιεύουμε απόσπασμα από την εφημερίδα Εξπρές.
Ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ θέλοντας να δώσει αξία στα χρήματα του κάθε Eλληνα καταναλωτή με δέσμευση στις χαμηλές τιμές και με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση και τη μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών συνεχίζει να επεκτείνεται σε όλη τη χώρα εγκαινιάζοντας τρία νέα καταστήματα τον Μάρτιο με τη μέθοδο franchise.
Ο Μάρτιος ήταν ένας μήνας που έφερε τον Κωτσόβολο πιο κοντά στην ελληνική περιφέρεια με την αρχή να γίνεται στις 5 Μαρτίου όταν και πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στο ακριτικό νησί της Καλύμνου. Η συνέχεια ήρθε στις 12 Μαρτίου όταν οι πύλες του νέου καταστήματος στη Θήβα άνοιξαν για τον κόσμο που περίμενε ανυπόμονα να επισκεφθεί τον νέο αυτό χώρο των χαμηλών τιμών στην πόλη. Τέλος στις 17 Μαρτίου ήταν η σειρά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα της Σητείας να ζήσει στους ρυθμούς του Κωτσόβολου καθώς από την πρώτη μέρα των εγκαινίων οι Κρητικοί αγκάλιασαν το νέο κατάστημα της περιοχής τους και πραγματοποιήσαν τις πιο συμφέρουσες αγορές.

Με αφορμή το άνοιγμα των τριών νέων καταστημάτων της αλυσίδας Κωτσόβολος, ο διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων της DSGi Ελλάδος Δημήτρης Αβραάμ δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε τρία νέα καταστήματα στην οικογένεια της Κωτσόβολος ενώ συνεχίζουμε την επέκτασή μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ώστε όλοι οι καταναλωτές να μπορούν να ωφεληθούν από τις μοναδικές ευκαιρίες και τις χαμηλές τιμές». Περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger