Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Σκασίλα μας μεγάλη! Τι κι αν απαγορεύεται

Λάβαμε την φωτογραφία από φίλο μας που επί 5-6 ώρες παρατηρούσε χθες 21 Απριλίου το παρακάτω αυτοκίνητο παρκαρισμένο παράνομα στο κέντρο της πλατείας στη Σητεία που προφανώς απαγορεύεται. Από πληροφορίες που μας απέστειλε ανήκει σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπο που δεν έχει άμεση σχέση με τη Σητεία αλλά ήταν μουσαφίρης. Εμάς δε μας απασχολεί είναι δουλειά της Αστυνομίας ο αριθμός υπάρχει κι όποιος αμφισβητεί τη φωτογραφία έχουμε να του στείλουμε κι άλλες. Η αστυνομία τόσες ώρες δεν πέρασε από την πλατεία, ούτε η δημοτική αστυνομία πήρε χαμπάρι. Αν το αφήσει κάποιος από μας αμέσως λαμβάνει κλίση (και δικαίως βέβαια). Αντί να κάθονται να γράφουν τον κόσμο για 50 χιλιόμετρα όταν το όριο είναι 40 καλά θα κάνουν να κοιτάζουν τέτοιες παράφορες αδικίες.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζετε ποιανού είναι το αυτοκίνητο και αντί να λέτε μπράβο που δεν απασχολεί το προσωπικό της αστυνομίας να τον συνοδεύει παντού ή και να του προσέχει το αυτοκίνητο, τον εγκαλείται που δεν τον άλλαξε η πολιτική.
Το άφησε σε ένα σημείο που φαίνεται ότι δεν ενοχλεί και που μπορεί να είναι ορατό από το γραφείο του. Κρίμα πραγματικά για την εμπάθεια.

Δυστυχώς τον ειρωνευόσαστε κιόλας γράφοντας ότι "ανήκει σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπο που δεν έχει άμεση σχέση με τη Σητεία αλλά ήταν μουσαφίρης". Δεν ντρεπόσαστε λίγο;

Μάλλον από κακία, κάποιοι ενοχλούνται που η τιμητική για τη Σητεία και το Λασίθι τοποθέτηση ενός συντοπίτη μας στην κυβέρνηση, βρήκε άξια έκφραση μέσα από το πρόσωπο του Γιάννη Πλακιωτάκη.

Μερικοί, λόγω κομματικού φανατισμού, θα προτιμούσαν να μην ήταν. Ο πολύς κόσμος λέει μακάρι να έχουμε πάντα στην κυβέρνηση κάποιον από τον τόπο μας.

Ανώνυμος είπε...

Για τον καρχιμακη που γυριζε χωρις πινακιδες μονο καλα λογια γραφετε. Γιατί του πήρανε τις πινακίδες; Με ποιο δικαιωμα κυκλοφορουσε μετά; Καλη ανεξαρτησία εχετε.

http://karximakistan.blogspot.com/2007/05/blog-post_31.htmlΚαλά σας τα γράφουνε. Ντροπή σας. Έχετε έναν από τον τόπο σας και αντι να τον στηριξετε τον κατηγορείτε επειδή αφησε το αυτοκινητο του εκει που δεν εμποδιζε που και λογοι ασφαλειας το επιβάλλουνε.

Καλοί είσταστε εσεις στη Σητεία

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά,μην προτρέχετε και βγάζετε συμπεράσματα για τον Πλακιωτάκη.
Το αυτοκίνητο δεν είναι του Πλακιωτάκη!!!!!
Κανείς δε θα αποκαλούσε τον τοπικό βουλευτή ως "μουσαφίρη"!

Ανώνυμος είπε...

Και όμως, αμα πατήσεις την φωτογραφία θα δεις τον αριθμό και θα καταλάβεις ότι δυστυχώς, στον Πλακιωτάκη αναφέρονται.....

Είναι απαράδεκτο το άρθρο.

Ανώνυμος είπε...

Επαναλαμβάνω:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΤΟ ΑΜΑΞΙ!

Ανώνυμος είπε...

Τι απλούστερο να γράφατε ποιανού είναι ώστε να μην υπάρχει παρεξήγηση?

Νικος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ και επειδή η καλύτερη απόδειξη για το ποιος έχει δικιο είναι οι φωτογραφίες, δεν έχετε παρά να βαλετε μια με μεγαλύτερη ανάλυση.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να λετε μουσαφίρη τον Πλακιωτάκη.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ που γράψατε προ καιρού, με όσα υπονοησατε, για να αναγκαστείτε επειδή ήταν πολύ τραβηγμένο να το πάρετε πίσω.

ΕΔΩ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ. Ο αριθμός φαινεται και είναι του Πλακιωτάκη. Γιατί αυτή η αντιμετωπιση;;;; Τι κρύβεται από πίσω;;;;

ΜΗΝ πείτε παλι ότι δεν είναι δικό του. ΑΝ το κανετε, βάλτε μεγαλύτερη φωτογραφια για να κρινουν οι Σητειακοί.

Ενα συγνώμη δεν βλάπτει.

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger