Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Κατάθεση υπομνημάτων φορέων της Σητείας από το Βουλευτή Λασιθίου κ. Καρχιμάκη

Ο Βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτών:

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Παιδείας μετά από υπόμνημα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α’ θμιας εκπαίδευσης ΣΗΤΕΙΑΣ «Ο ΜΥΣΩΝ» που ζητά την άμεση κάλυψη των λειτουργικών κενών δασκάλων και νηπιαγωγών στο 3ο Δ.Σ. ΣΗΤΕΊΑΣ και Δημοτικό Σχολείο ΣΚΟΠΉΣ και στο 5ο Νηπιαγωγείο ΣΗΤΕΙΑΣ.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Ανάπτυξης μετά από υπόμνημα του Δημάρχου ΛΕΥΚΗΣ σχετικά με αιτήματα σε δεσμεύσεις της Πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου που έχουν μείνει ανολοκλήρωτα λόγω της λειτουργίας του σταθμού παραγωγής Ηλεκτρικού ρεύματος στον ΑΘΕΡΙΝΟΛΑΚΚΟ όπως πχ. Παράκαμψη ΓΟΥΔΟΥΡΑ, βελτίωση δρόμου ΜΑΚΡΥΣ ΓΙΑΛΟΣ – ΑΘΕΡΙΝΟΛΑΚΚΟΣ κλπ.

Αναφορές για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομίας και Απασχόλησης μετά από αιτήματα των πολιτών σχετικά με τις καθυστερήσεις καταβολής συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων και εφάπαξ από ασφαλιστικούς οργανισμούς ΙΚΑ, ΤΑΞΥ, ΤΕΒΕ, ΤΑΕ, ΤΣΑ, ΝΑΤ, ΟΓΑ, Δημόσιο κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger