Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Αναφορές Καρχιμάκη για το Νομό Λασιθίου

Ο Βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτών:

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Παιδείας μετά από Υπόμνημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, σχετικά με τη διάθεση-χορήγηση ενός εργαστηρίου πληροφορικής για να μπορούν οι μαθητές του σχολείου να έχουν καλύτερη πρόσβαση στην Κοινωνία της Πληροφορίας.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Πολιτισμού μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν προκειμένου να συντηρηθεί και να αναδειχθεί η μισογκρεμισμένη Βυζαντινή Εκκλησία του 14ου αιώνα της Αγ. Παρασκευής στην ΚΡΙΤΣΑ.


Αναφορά για τον κ. Υπουργό Πολιτισμού μετά από αίτημα του Δημάρχου ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ σχετικά με τη μετατροπή του 1ου Γυμνασίου ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ σε Αρχαιολογικό Μουσείο.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Οικονομίας μετά από διαμαρτυρία του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου ΝΕΑΠΟΛΗΣ σχετικά με την ανεξήγητη και αυθαίρετη απόφαση της διοίκησης της Εμπορικής Τράπεζας να κλείσει το κατάστημά της στο ΔΗΜΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Μεταφορών μετά από αίτημα του Δήμου ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, να παραχωρηθούν από το Υπ. Μεταφορών δύο ηλεκτροκίνητα οχήματα MINIBUS για την επίλυση κυκλοφοριακών προβλημάτων του ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Εσωτερικών σχετικά με την καταγγελία της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με προκλητικό τρόπο από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, των συμβασιούχων Πυροσβεστών Περιφέρειας Κρήτης, γεγονός που καταγγέλλει το Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών Κρήτης.

Αναφορές για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομίας και Απασχόλησης μετά από αιτήματα των πολιτών σχετικά με τις καθυστερήσεις καταβολής συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων και εφάπαξ από ασφαλιστικούς οργανισμούς ΙΚΑ, ΤΑΞΥ, ΤΕΒΕ, ΤΑΕ, ΤΣΑ, ΝΑΤ, ΟΓΑ, Δημόσιο κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger