Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ κ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ

Ο Βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτών:

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Υγείας σχετικά με τους όρους του Δημάρχου ΣΗΤΕΊΑΣ προκειμένου να παραχωρηθεί το κτίριο για το πολυδύναμο Ιατρείο ΤΟΥΡΛΩΤΉΣ να στελεχωθεί υποχρεωτικά και άμεσα με δύο μόνιμους γιατρούς για να διασφαλιστεί επί της ουσίας η παρεχόμενη περίθαλψη στην περιοχή.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Πολιτισμού μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ σχετικά με την αξιοποίηση και ανάδειξη του εγκαταλελειμμένου αρχαίου Ελληνικού Ναού στο ΠΥΡΓΟ ΚΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με την απογοήτευση των Αγροτών από την αθέτηση των δεσμεύσεων της νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης προς τους αγρότες του Ν. Λασιθίου, δεσμεύσεις που είχε αναλάβει ο προκάτοχος κ. Αλεξ. Κοντός, μετά την επίσκεψή του στην ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Τουρισμού μετά από υπόμνημα του Δημάρχου ΑΓ. ΝΙΚΟΛΆΟΥ, σχετικά με την έγκριση για τοποθέτηση ανοιχτού (θεάτρου 700 θέσεων) σε παραχωρημένο χώρο της πλαζ του ΕΟΤ στον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Υγείας μετά από διαμαρτυρία των εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΣΗΤΕΙΑΣ σχετικά με τις ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού (Ιατρικού, Νοσηλευτικού, Διοικητικού) υγειονομικού υλικού, από τη δημιουργία κλίματος αβεβαιότητας από τη μη πληρωμή δεδουλευμένων αλλά και από τον τρόπο αντίληψης αντιμετώπισης των προβλημάτων από πλευράς Διοίκησης.

Αναφορά για τους κ.κ. Υπουργούς Εσωτερικών, Τουρισμού, ΠΕΧΩΔΕ σχετικά με την πρόταση του Δημάρχου ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ Λασιθίου για την ανάδειξη της ορεινής περιοχής ΔΙΚΤΗΣ.

Αναφορές για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομίας και Απασχόλησης μετά από αιτήματα των πολιτών σχετικά με τις καθυστερήσεις καταβολής συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων και εφάπαξ από ασφαλιστικούς οργανισμούς ΙΚΑ, ΤΑΞΥ, ΤΕΒΕ, ΤΑΕ, ΤΣΑ, ΝΑΤ, ΟΓΑ, Δημόσιο κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger