Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Ενεργοποίηση δικαιώματος Εξισωτικής αποζημείωσης

Οι παραγωγοί δικαιούχοι εξισωτικής αποζημίωσης (ορεινών) ότι για δεύτερη χρονιά η αίτηση υποβάλλεται ταυτόχρονα με την ΑΕΕ και πρέπει να προσκομίσουν κατά περίπτωση τα παρακάτω δικαιολογητικά:
- Βεβαίωση μονίμου κατοικίας από το δήμαρχο της περιοχής όπου ανήκει το δημοτικό διαμέρισμα.
- Φωτοαντίγραφο Ε1 έτους 2009.
- Βεβαίωση της αρμόδιας Κτηνιατρικής Υπηρεσίας του νομού (αγροτικό κτηνιατρείο) ότι είναι μετακινούμενος κτηνοτρόφος ο δικαιούχος (βεβαίωση από το σημείο που γίνεται η μετακίνηση και βεβαίωση στο σημείο όπου έχει μεταβεί).
- Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου ασφάλισης (για δασεργάτες, μικροεπαγγελματίες μόνιμους κατοίκους δημοτικού διαμερίσματος πληθυσμού κάτω των 2.000 κατοίκων).
- Βεβαίωση ασφαλιστικού ταμείου ή φορέα εργασίας σχετικά με τον αριθμό των ημερομισθίων σε εξωγεωργικούς τομείς (για τους μη ασφαλισμένους στον ΟΓΑ).
- Απόφαση ένταξης στο πρόγραμμα νέων αγροτών (εάν ο δικαιούχος είναι ενταγμένος).
- Πράσινο πιστοποιητικό του Οργανισμού «Δήμητρα» (εάν ο δικαιούχος έχει υποχρέωση να παρακολουθήσει το πρόγραμμα επιμόρφωσης).
- Βεβαίωση από την ΑΤΕ, όπου θα αποδεικνύεται η ημερομηνία κατά την οποία ο αιτών ορίστηκε διάδοχος δικαιούχος πρόωρης συνταξιοδότησης. Περισσότερα..

Πηγή:Νέα Κρήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger