Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Δήμος Σητείας κατά του Ο.Τ.Ε.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Σητείας καταγγέλλει τη στάση υπευθύνων του Ο.Τ.Ε. για τα έργα υπογείωσης του τηλεφωνικού δικτύου. Ειδικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Εντελώς απαράδεκτη η στάση των υπευθύνων του Ο.Τ.Ε. αλλά και του εργολάβου που εκτελούν το έργο της υπογείωσης των δικτύων στην πόλη μας. Αν και οι τομές έχουν διανοιχθεί προ 2μήνου σε πάρα πολλά σημεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, οι αποκαταστάσεις με σκυρόδεμα και ασφαλτικό δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει με συνέπεια οι πολίτες και επισκέπτες της πόλης μας να υπόκεινται σε σοβαρούς κινδύνους πρόκλησης ατυχημάτων. Για τα ατυχήματα αυτά και τις σωματικές ή υλικές βλάβες που μπορεί να προκληθούν, αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι επιβλέποντες του Ο.Τ.Ε. και ο εργολάβος του έργου. Και βέβαια οι πολίτες που θα υποστούν οποιαδήποτε βλάβη εξαιτίας της καθυστέρησης των αποκαταστάσεων, θα πρέπει να απευθυνθούν αρμοδίως στις υπηρεσίες του Ο.Τ.Ε. προκειμένου να αποζημιωθούν. O Δήμος Σητείας προκειμένου να προστατέψει την υγεία και την περιουσία των δημοτών του, προσανατολίζεται στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά του Ο.Τ.Ε. και του εργολάβου για την αδιαφορία τους απέναντι στους Σητειακούς.

Πάντως, η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι δρόμοι μας και μάλιστα στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, δεν τιμά καθόλου ούτε τους υπεύθυνους του Ο.Τ.Ε. αλλά ούτε και τον εργολάβο στον οποίο ανέθεσαν το έργο, αντιθέτως αποτελεί όνειδος για όλους τους και προσβολή για τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας.
Γραφείο Τύπου Δήμου Σητείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger