Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Απάντηση του υφυπουργού κ. Νάκου στο Βουλευτή Λασιθίου κ. Καρχιμάκη για την ολοκλήρωση του έργου παράκαμψης Μακρύ Γιαλού

Απάντηση του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Νάκου σε ερώτηση του Βουλευτή Λασιθίου κ. Καρχιμάκη για την ολοκλήρωση του έργου παράκαμψης Μακρύ Γιαλού όπου αναφέρει ότι το έργω αν και έχει ξεκινήσει και έχουν ολοκληρωθεί όλα τα μεγάλα τεχνικά έργα όμως λόγω κακή πρόβλεψης για τον παράπλευρο δρόμο που θα επιτρέπει την πρόσβαση στις ιδιοκτησίες των πολιτών που περνά ο δρόμος, κι έτσι απαιτούνται συμπληρωματικές απαλλοτριώσεις.

Σ.Σ. Φέξε μου και γλίστρησα κ. Υφυπουργέ. Αυτά τα πράγματα έπρεπε να τα έχει φροντίσει η μελέτη όχι εκ των υστέρων να τρέχουμε. Τη ζημιά και την καθυστέρηση να ρωτήσουμε ποιος θα την πληρώσει; Ρωτάμε δηλαδή αλλά σιγά μην πάρουμε απάντηση. Φίλοι μας να είστε βέβαιοι ότι θα περάσει πολύ καιρός ακόμα μέχρι να δούμε το περιβόητο αυτό έργο να τελειώνει. Εν τω μεταξύ θα υπομείνουμε και την ταλαιπωρία αλλά και τον κίνδυνο να περνάμε μέσα από μια τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή. Κουράγιο αδέρφια!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τις ευθύνες να τις ζητήσετε από τον κ. Καρχιμάκη και την τότε κυβέρνηση του.
Όπως ο ίδιος δηλώνει το έργο μελετήθηκε και χρηματοδοτήθηκε (αρχές του 2004) επί ΠΑΣΟΚ. Αν οι μελέτες ήταν πρόχειρες και στο πόδι, αν στο παρά πέντε των εκλογών το θυμήθηκαν, από αυτόν πρέπει να πάρουμε απαντήσεις.

Άντε γιατί το μόνο που ήξερε να κάνει καλά ήτανε ρουσφέτια. Από έργα πολύ λίγα είδαμε στο Λασίθι και ειδικά στη Σητεία.

Γιατί δεν τα γράφετε;;;; Σας κρατά από πουθενά ο Καρχιμάκης;;;;

Ανώνυμος είπε...

Από ότι είδα, το σχόλιο του συγγραφέα δεν κατηγορεί ούτε τον Καρχιμάκη, ούτε τον Πλακιωτάκη.
Ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Επιτέλους, ας μάθουμε να διαβάζουμε τα κείμενα όπως γράφονται, και όχι όπως θέλουμε να τα διαβάζουμε!
Ένας ανώνυμος σχολιαστής (και όχι blogger).

Ανώνυμος είπε...

Θα είχατε δίκιο αν το blog σχολίαζε την υποκριτική ερώτηση Καρχιμάκη μια που οι ευθύνες φαίνεται να ειναι διαχρονικές.
Προφανως για την μελέτη δεν ευθύνεται ο παρών υπουργος ή η παρούσα κυβέρνηση. Άλλοι βιάστηκαν να μελετησουν και να εξαγγείλουν και κάποιοι άλλοι σήμερα καθυστερούν να διορθώσουν.

Οι μισές αλήθειες είναι χειρότερες από το ψέμα.


Με τιμή,

Άλλος ένας ανώνυμος σχολιαστής, όχι blogger και όχι πρόβατο.

Ανώνυμος είπε...

Επαναλαμβάνω:το blog, κατά τη γνώμη μου, καλώς αναφέρει την ερώτηση Καρχιμάκη και δεν τη σχολιάζει.
Δουλειά του blog δεν είναι να σχολιάσει ούτε τον Καρχιμάκη,ούτε τον Πλακιωτάκη.
Είναι να αναφέρει την είδηση.
Οι αναγνώστες θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
Και οι αναγνώστες θα καταθέσουν τα σχόλιά τους.
Όπως σωστά κάνουμε εμείς αυτή τη στιγμή.
Που μπορεί να τσακωνόμαστε,αλλά από την κόντρα προκύπτει προβληματισμός και από την αντίθεση έρχεται η σύνθεση.
Σαφώς και οι ευθύνες είναι διαχρονικές.
Σαφώς και το σχόλιο του συγγραφέα είναι ουδέτερο.
Επαναλαμβάνω: χρειάζεται μια προσεκτικότερη ανάγνωση.
Και δε χρειάζονται οξείς χαρακτηρισμοί ("πρόβατο").

Ανώνυμος είπε...

Επαναλαμβανω, καλά κάνετε και γράφετε για τις καθυστερησεις και μπράβο σας. Αλλά να αποδιδετε στον καθένα το μερίδιο της ευθύνης του. Εκτος και αν θέλετε να κανετε δημόσιες σχέσεις.

Τέλος, ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται. Εχω το δικαίωμα να μην θεωρω τον εαυτό μου πρόβατο που καταπίνει ότι του σερβίρουν. Δεν έβρισα κανεναν και εξέφρασα μια διαφορετική άποψη. Κακό είναι; Προς τι η ενόχληση; Εκτός και η "σύνθεση" - κατά την άποψη σας - μπορεί να υπάρξει μόνο με "ομόηχες" και "ομόχρωμες" απόψεις.....


Ανώνυμος είπε...

Μας λέτε δηλαδή ότι κακως αφού στην πορεία του εργου εντοπίστηκε το πρόβλημα αποφασίστηκε να σταματήσει ώστε να γίνουν οι απαλωτριώσεις και να τελειώσει η γραφειοκρατία? Θα ήτανε καλύτερα να το τελειώνανε με προβλήματα?
Εντοπίστηκε το προβλημα και έγιναν αυτά που έπρεπε για να διορθωθει και αν η διαδικασία καθυστερεί παραπάνω απο το συνηθισμένο πολυ κακως αλλά δεν κατάλαβα προσ τι η ένταση.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε παιδια γράφονται και υπερβολές ή μπορει και να μην είναι καλά ενημερωμενοι και πετάνε και καμιά κουβέντα παραπάνω.

Καλό θα ήτανε και το blog να μη τα βάζει με τους αναγνώστες του. Όλοι έχουμε τις απόψεις μας και δεν πρέπει να γίνεται προσωπικό το θέμα.

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger