Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Εκδήλωση στην Κάρπαθο εις μνήμη του Ήρωα Κώστα Ηλιάκη

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τη συμπλήρωση τριών χρόνων από τη θυσία του ήρωα σμηναγού, Κώστα Ηλιάκη, πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στην Κάρπαθο.

Στις εκδηλώσεις παρέστη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τον Α/ΓΕΑ, αντιπτέραρχο Γιάννη Γιάγκο. Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εκπροσώπησε ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Σκουλάκης, ενώ από τον Δήμο Χανίων είχε μεταβεί αποστολή στο νησί με επικεφαλής τον δήμαρχο Κυριάκο Βιρβιδάκη.

Οι εκδηλώσεις, τις οποίες διοργάνωσαν ο Δήμος Καρπάθου, ο Δήμος Χανίων και η Πολεμική Αεροπορία, πραγματοποιήθηκαν στην παραλιακή οδό, στο μνημείο Κώστα Ηλιάκη και περιελάμβαναν επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και ομιλίες - χαιρετισμούς από τους: δήμαρχο Καρπάθου Μιχάλη Ιωαννίδη, υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννη Πλακιωτάκη, βουλευτή Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, δήμαρχο Χανίων Κυριάκο Βιρβιδάκη και τον κ. Φίλιππο Ηλιάκη, εκπρόσωπο της οικογένειας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οι πιλότοι που σκοτώνονται εν ώρα εργασίας βαφτίζονται ήρωες ενώ π.χ. οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ που από την αρχή του χρόνου έχουν σκοτωθεί 6, είναι απλά περιπτώσεις εργατικού ατυχήματος;
Με εκτίμηση.
Π.Μ.

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger