Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο Ορεινού

Συνεδρίασε την Πέμπτη 26 Μαρτίου παρουσία του Δημάρχου Μακρύ Γιαλού, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του Αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών, κ. Σφυράκη το Τοπικό Συμβούλιο Ορεινού. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το διαμέρισμα του Ορεινού και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης ενώ παράλληλα έγινε ενημέρωση από το Δήμαρχο για την πορεία των έργων που υλοποιούνται το τρέχον χρονικό διάστημα στο δ.δ Ορεινού.
Συγκεκριμένα τα θέματα ημερησίας διάταξης που συζητήθηκαν ήταν:
1. Επισκευή και Συντήρηση κτιρίου Τοπικού Συμβουλίου.
2. Καθαρισμός Αγροτικών Δρόμων.
3. Τοποθέτηση Πινακίδων Κυκλοφορίας.
4. Καθαρισμός Φρεατίων Ομβρίων Υδάτων.
5. Επισκευή Κεραιών Τηλεόρασης.
Παράλληλα με τα θέματα αυτά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Δήμαρχος έκανε μια γενική αναφορά στα έργα που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή στο δημοτικό διαμέρισμα του Ορεινού και επικεντρώθηκε στην προσπάθεια που ο δήμος καταβάλλει από την πλευρά του τόσο για την βελτίωση των υποδομών που υπάρχουν στα δημοτικά διαμερίσματα ώστε να αναβαθμιστεί η καθημερινότητα των δημοτών όσο και για την ανάδειξη των δημοτικών διαμερισμάτων με στόχο την αύξηση της επισκεψημότητας τους.
Ειδικότερα ο κ. Καλαντζάκης αναφέρθηκε στην κατασκευή του παιδότοπου που είναι σε εξέλιξη στον οικισμό του Αγίου Παντελεήμονα του δ.δ Ορεινού, στο δρόμο Ορεινό- Θρυπτή, στις τελευταίες εκκρεμότητες του προς ολοκλήρωση έργου βελτίωση δικτύου άρδευσης από Χοντροβολάκους μέχρι Περιστεριώνα, σε θέματα αγροτικής οδοποιίας και στην μελέτη για την παραλιακή ζώνη στην περιοχή των Αχλιών. Όπως τόνισε «Σημαντικά έργα υλοποιούνται αυτή την περίοδο στο δ.δ Ορεινού, όπως και σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σε πολλαπλούς τομείς. Προσπαθούμε να υλοποιήσουμε έργα που να απευθύνονται σε όλες τις ομάδες του πληθυσμού. Μέριμνά μας αποτελεί η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών και κατοίκων του δήμου μας γι΄ αυτό και επικεντρωνόμαστε τόσο σε έργα υποδομών όσο και σε αναπλάσεις, όπως η κατασκευή του παιδότοπου στον Άγιο Παντελεήμονα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger