Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Ζ' Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός :Δεύτερο Βραβείο έλαβε φέτος η Νικολέτα Σπυριδάκη

Το Σάββατο 21 Μαρτίου στο Μέγαρο ‘’Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης’’ στα Χανιά (κτίριο Διοικητικών & Επιστημονικών Υπηρεσιών ιδρύματος), έγινε η τελετή απονομής βραβείων του Ζ΄ Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού -Δοκιμίου για τον Ελευθέριο. Την Οργάνωση του διαγωνισμού είχε το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος». Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Από το σχολικό έτος 2002-2003 το Ίδρυμα έχει καθιερώσει τη διεξαγωγή του ετήσιου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δοκιμίου για τους μαθητές της Γ΄ γυμνασίου με θέματα σχετικά με τη ζωή, το έργο και την εποχή του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Η προκήρυξη του διαγωνισμού γίνεται κάθε χρόνο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν έχουν όλοι οι μαθητές της Γ΄ γυμνασίου της χώρας.
Το δεύτερο Βραβείο έλαβε φέτος η Νικολέτα Σπυριδάκη από το 2ο Γυμνάσιο Σητείας, που συνοδεύονταν από το χρηματικό ποσό των 900 € .
Να επισημάνομε ότι η μαθήτρια από τη Σητεία είναι η πρώτη /ος μαθήτρια/της από το νομό Λασιθίου που βραβεύεται και η 4η σε όλη την Κρήτη από τότε που καθιερώθηκαν τα Βραβεία .

Βραβευθείσα εργασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger