Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Ο Βουλευτής Λασιθίου κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές

Ο Βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτών:

• Αναφορά για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, σχετικά με την απαράδεκτη μεθόδευση της Κυβέρνησης να επιβάλλει φορολογικές αυξήσεις της τάξης του 20% στον ειδικό φόρο για την παραγωγή τσικουδιάς.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ μετά από Υπόμνημα του Δ.Δ. ΣΚΟΠΗΣ του Δήμου ΣΗΤΕΙΑΣ, σχετικά με την κατασκευή συμπληρωματικού κλάδου στον κόμβο του Δ.Δ. ΣΚΟΠΗΣ του Δήμου ΣΗΤΕΙΑΣ.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Πολιτισμού μετά από Υπόμνημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία και το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Εσωτερικών σχετικά με τις ελλείψεις προσωπικού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης ΛΑΣΙΘΙΟΥ και των προβλημάτων που προκύπτουν από τις ελλείψεις αυτές, στην εξυπηρέτηση των πολιτών.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Υγείας μετά από επιστολή του Προέδρου των συνταξιούχων και εν ενεργεία Ναυτικών ΣΗΤΕΙΑΣ, για την έλλειψη ουρολόγου γιατρού στο Νοσοκομείου ΣΗΤΕΙΑΣ.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Τουρισμού μετά από επιστολή του Δημάρχου ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, που ζητά από τον Υπουργό να γίνει προσπάθεια συνεννόησης με τις μεταφορικές εταιρείες με στόχο να μειωθεί το κόστος και να ενισχυθεί το τουριστικό ρεύμα προς την επαρχία και τα νησιά.
• Αναφορά για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομίας, Απασχόλησης και Εσωτερικών, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο των κοινωνικών προγραμμάτων των ΟΤΑ, και το αίτημα των εργαζομένων για την ένταξη των προγραμμάτων αυτών στο Δ’ ΚΠΣ (ΕΣΠΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger